Studiový zesík Drawmer vsadil na Class D

Novinku určenou do studiového provozu představila dnes britská firma Drawmer. Model MPA-90 je dvoukanálový (tedy stereofonní) zesilovač topologie Class D o výkonu 2x 90W/4ohm a měl by sekundovat již dříve uvedenému poslechovému kontroléru MC2.1 jako zesilovač pro buzení pasivních studiových monitorů (například obligátních, stále populárních leč hrubě nedostatkových NS10). Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná prakticky jen o dva Class D moduly v pohledném kompaktním schasi, tomu se ale brání Brad Lunde, distributor značky Drawmer v USA:

„V MPA-90 najdete naše vlastní předřadné obvody, které vylepšují zvuk digitálních zesilovačů, proto hrají tak báječně. S možností provozu do můstku se tu otevírá několik způsobů jak systém v budoucnu upgradovat. “ říká.

Co se propojování týče, na vstupní straně si může uživatel vybrat mezi konektory XLR či nesymetrickými CINCH, výkonový výstup je pak řešený pomocí klasických šroubovacích terminálů. Za povšimnutí dále stojí že zařízení je vyráběno v Anglii, o čemž na první pohled svědčí i z fotky viditelně pěkné zpracované elegantní černé schasi.

Napsat komentář