Video diskuse na profesní téma

Je, či není potřeba profesní organizace technických pracovníků v zábavním průmyslu? Mimo jiné i tomuto tématu se věnuje video, které v divadle Archa natočila produkční skupina ArtGate. Partička kolegů ve videu diskutuje své názory a představuje své myšlenky týkající se mnoha palčivých problémů se kterými se v těchto nelehkých dnech všichni potýkáme. Ať jste zvukař, bedňák, pódiák, osvětlovač, stagemanager, rigger, nebo technický produkční, tohle video byste si rozhodně neměli nechat ujít.

„Technik a produkční v kultuře – ohrožený druh?“

Nehrají, ale účinkují:
Jan Duben (zvukař – DSC), Jindřich Krippner (zástupce vedoucího pro program divadla Archa), Pavel Vojta (zvukař volnonohař), Josef Váňa (osvětlovač – Dr.Dark), David Suslik (Shameless). Divadelním moderátorem se na chvíli stal hudebník a produkční Václav Havelka (Please The Trees).

V souvislostí s tímto tématickým videem také upozorňují na dotazník, který skupina sestavila jako ve videu zmiňovaný názorový průzkum jehož výsledky by měly sloužit pro příští setkání. Pokud je vám myšlenka vzniku oborové organizace blízká nezapomeňte dotazník vyplnit. Zde je přetisk zprávy z webu skupiny (odkaz na dotazník je v jím závěru):

Produkční skupina ART GATE dnes spouští průzkum, který bude sloužit jako podklad pro setkání techniků a produkčních 5.10.2020 v pražském divadle Archa.

Na tomto setkání se budeme snažit definovat problémy, které tyto obory dlouhodobě trápí a hledat společně jejich řešení.

Pokud se chcete do průzkumu zapojit, vyplňte prosím dotazník

https://forms.gle/phMCJdsysGqMU7ez5

Děkujeme a přejeme krásné léto!

Váš ART GATE

Napsat komentář