Studiomaster představil rackové mixy digiLiVE

S kompaktními rackovými digitály pro klubové zvučení se v posledních letech roztrhl pytel. Pozadu nechce zůstat ani firma Studiomaster. Tato dříve renomovaná britská značka nyní s čínským majitelem zjevně investuje nejen do výroby, ale i do vývoje, a tak její marketéři tento týden představili ne jednu, ale hned dvě verze nového kompaktního rackového digitálního mixu. Jmenují se digiLiVE 16RS a digiLiVE 16P-600 liší se v podstatě jen v jedné věci: v mixu verze 16P-600 je vestavěný koncový zesilovač 2x 150W, takže jím ukrmíte dvojici pasivních beden.

Až na zmíněnou drobnost jsou oba mixy totožné, oba mají 12 analogových vstupů a 2 stereofonní linkové, oba mají 16 sběrnic, oba nabízí 8 efektů a oba jsou vybaveny digitálními výstupy ve formátu SPDIF a AESEBU. Stejná je také architektura, oba mixy jsou postaveny na procesorech SHARC a jejich ADDA převodníky vzorkují až 192kHz při 24bit. Nechybí ani USB rozhraní (k čemu přesně slouží ovšem zatím výrobce nepopisuje) a samozřejmostí kterou jistě očekáváte, je ovládání mixů bezdrátově pomocí aplikace na iPadu.

http://www.studiomaster.com/


Poznámka pod čarou:
Mimochodem, doporučil bych firmě Soundking, nynějšímu majiteli mj. značky Studiomaster, investici do někoho kdo se bude starat o firemní web. Poslední novinka z roku 2015 firemnímu marketingu čest zrovna nedělá.

Napsat komentář