Projekt livestage.online je dneškem online

Ambiciózní projekt livestage.online si klade za cíl na vlastní platformě propojovat profesionály z řad zvukařů, osvětlovačů a riggerů podobným způsobem, jako jsme zvyklí vídat na Facebooku. Autor projektu, Ondřej Med, k tomu píše:

„Před dvěma lety jsem měl nutkání udělat sociální síť pro Zvukaře, osvětlovače, pořadatele a podobně. Po pár dnech, jsem nabyl přesvědčení že dělám zbytečnou věc která by stejně to nikoho nezajímala, nicméně před dvěma týdny jsem po neúspěšném prohledávání Facebooku nápad oživil. Sice jsem stálé přesvědčen že to bude zbytečná práce, ale dotáhnul jsem projekt do funkčního i když zatím ne zdaleka hotového stavu. Primární funkcí má být přehledné, diskusní fórum, kde si jednoduše každý dohledá již proběhlé debaty na dané téma, nebo založí nové téma (fórum ještě není hotové, počítám v týdnu). „

Dovolte mi za portál FADER.cz Ondrovi popřát hodně štěstí a zájmu o tuto pěknou novou komunikační platformu. Projekt najdete již ve zprovozněném stavu jak jinak než na webové adrese https://livestage.online .

Napsat komentář